tiistai, 1. toukokuu 2007

Laumamme lisääntyi yhdellä

Daami liittyi pihavahtien laumaan.

Eli Pojulla on tyttöystävä :o).

Kotisivuille tulee jossain vaiheessa jotain kuhan vaan saan aikaseksi päivittää asioita.

Mutta myöhästyneet Hyvää Wappua kaikille - toivotukset.

lauantai, 21. huhtikuu 2007

Kaverikoira

Pojulla on kaveri kylässä. Sellainen vallottava siperianhusky narttu. Poju on aivan onnesta soikeana kun sillä on "oma Daami" ja jopa itsevarmuus huokuu tosta naperosta. Iltaisin Poju pesee huolellisesti Daaminsa naaman ja no yrittää vähän lämmitellä Daamia läpsimällä sitä takapuolelle, josta se kyllä saa hammasta, mutta ei se Pojua haittaa kun se on aivan in lööv Daamiin.

Daami ja Poju keksivät tossa alkuviikosta kissan meidän pihalla ja no kävivät kovistelemassa sitä että miksi se on meidän pihalla jne. Oli jännä huomata "saaliskäyttäymisen" noiden välillä. Poju seisoi hoo moilasena mäen päällä ja Daami ajoi kissan Pojun hampaisiin. Kissa onneksi selviyty aitojen toiselle puolen mutta koirat muistivat sen vielä pari päivää tapahtuman jälkeen.


sunnuntai, 8. huhtikuu 2007

Mielenkiintoista...

Pojulla on ollut hieman maha sekaisin.. Ja nyt se näyttäisi toimivan ihan ok. Joten rohkenin antaa sille tuossa äskön jauhelihaa suoraan kuppiin.

Jätin Pojun syömään jauhelihaa eteiseen ja menin auttamaan ukkoa kun kampesimme Valianttia peräkärryyn. Tulin sitten takaisin sisälle ja huomasin että Pojun kuppi oli tyhjä jauhelihasta mutta sinne oli ilmaantunut jotain ruskeaa..

Poju oli paskonut ruokailun jälkeen suoraan ruokakuppiinsa.

Kun vein kuppia vessaan niin poju seurasi minua häntä heilun ja oli ihan sen näköinen että jee lisää ruokaa.

---***---

No jotta tämä blogi ei menisi ihan Pojun pilkkaamiseen niin täytyy kehua tuota meitin pikkupoikaa. Näin ajanmyötä siitä on tullut totelevaisempi ja kuuliaisempi ja meillä onnistuu ajoittain loistavasti seuraaminen ilman hihnaa ja muutama kaukokäsky. Ja voin sanoa että olen ylpeä myös siitä että sain Pojun seuraamaan hihnassa minua meluisassa paikassa :o)

Mutta painotan vielä että EI tämä rotu EI ole palveluskoira, vaan rotu joka tekee itsenäisiä päätöksiä ja uskon että näissä onnistuneissa koulutus jutuissa Pojulla on ollut vaan heikko hetki (tai nälkä) ja on sen takia suoriutunut annettavista tehtävistä.

On se loppujen lopuksi mainio poika ja omalla hyvin erikoisella tavallaan todella rakas koira.

torstai, 29. maaliskuu 2007

Kujeilua Ja ROSKAPOSTEJA.

Hmm yhteen aikaan oli hyvä kun roskapostit hävitettiin ennenkuin ne edes kerkesivät kommentti osioon mutta nyt jostain kumman syystä roskaposteja pamahtelee vanhoihin kirjoituksiin..

Sillä Blogin uudistuksella tarkoitin sitä että kopioisin tekstini tuonne sivuillemme jotenkin ovelasti jne.. Ja jos vielä keksisi sillein että pääsisi itse hyväksymään kommentit jne.. no joo vaikeita ajatuksia näin aamusta , heh.

...***...

Poju keksi tässä yksi päivä kun puhuin puhelimessa kivan jutun (omasta mielestään). Meillä on keittiön ovessa lukko (POJUN takia ei minun) ja joku nahkavekkareista ei ollut laittanut ovea lukkoon kun tuli keittiöstä pois. Niin no joka tapauksessa puhuin puhelimessa ja olin tulossa sisään kun huomasin kuistin ikkunasta että Poju on keittiössä, roskis riekaleina (siis koko roskis tyhjennetty keittiön lattialle ja revitty siihen) ja kun avaan ovea että pääsen ärähtelemään pojulle niin samassa poika nostaa JALKAANSA ja KUSEE roskien päälle. Että minulla oli huumori kaukana. Luojan kiitos puhelimen toisessa päässä oli tuttu kun aloitin sen perkeleen poju litanian puhelin korvalla.

...***...

Pojusta on tulossa miehinen mies jolle on kehittymässä hieman enemmän tuota itsevarmuutta. Lenkillä ollessamme vastaantulevat miehet eivät ole enään niin kauheita (paitsi jotkut) ja jopa tekee mieli hieman mennä haistelemaan niitä, sillein ohimennen. Mutta nyt jos meidän pihaan tulee joku vieras mies niin se on vasta kamala juttu. Ehkäpä meillä on vielä tuon mieskammoisuuden suhteen toivoa.... (Toivossa on hyvä elää , heh)

torstai, 22. maaliskuu 2007

Pitkästä aikaa puikoissa

Jotenkin tämä kirjoittaminen on ihan totaallisesti unohtunut.. ja kaikenmaailman roska kommentit valloittaneet blogin.

Kevätkin lähestyy kovaa vauhtia ja sen huomaa myös siitä että nuorella nelijalkaisella "vauvalla" on kevättä rinnassa ;o). Mitä enemmän poju kasvaa sen enemmän sitä tulee uhkailtuu pallien pois leikkauksella *nauraa*.

Viime vuoden hesan isossa näyttelyssä poju yllätti minut ja nappasi JV-06 tittelin itselleen. Vähän minä leijuin pilvissä sen koko loppu vuoden :o).

Elämä täällä pihavahdeissa on suht harmoonista, mutta tuleehan niitä päiviä jolloin on miettinyt että mihin tämä elämä oikein menee.. Poju keksii ajoittain ihania koiruuksia (HUOM! Omasta mielestään) mutta muuten elo sen kanssa on ihan ok.

Olen uudistamassa (taas jälleen kerran ) kotisivujamme ja luultavammin  myös domain osoitteemme muuttuu. Joten täytyy miettiä mitä tehdään tän blogin kanssa. Mukaviahan juttujahan tänne blogiin on kerätty ja kyynel silmä kulmassa niille on naurettu.

Mutta palaillaan taas ja paremmalla ajalla kerron lisää tuon nelijalkaisen ajoittain aivottaman nuoren herran toilailuista ;o)