juttuja...

Iltaisin kun pestään lasten kanssa hampaan niin Pojukin on keksinyt että suu raikkaana on kiva mennä nukkumaan. Joten herra jonottaa kiltisti vuoroaan lasten perässä, ja kun pojun vuoro tulee niin sille annetaan pikkuisen hammastahnaa jonka se nuolee sormenpäästä pois ja luonnollisesti sen jälkeen "huuhdellaan" suu lavuaarissa.. (onneksi ei vessanpöntössä jonka se on myös keksinyt). Ja tyytyväisenä kipitetään omalle paikalle.

***

Kellarista on kiva käydä varastamasta likapyykkiä ja kylvää ne pitkin pihaa.. Ja suurin huvi on juosta vaatekappale suussa ympäri pihaa ja esitellä naapureille sitä ihanaa aarretta.

Tai no varastaminen ylipäätänsä.. Oli se sitten yläkerran remppaan liittyvä juttu tai lasten pehmolelut tai vajasta polttopuita.. tai se yksi suosituin.. Pöydältä ruokaa.

***

Kun "mamma" kokeilee KAKSI KERTAA (siis vain kaksi kertaa) sellasta vedon esto kuonopantaa talvea varten.. niin se on kiva sitten sen kokeilun jälkeen repiä viiteen osaan tonne pihalle.

***

Kun laitetaan puhdasta pyykkiä (juuri koneesta tullutta) pyykkinarulle kuivumaan niin se pyykkikori on kiva puskea kumoon ja mennä onnellisena makamaan puhtaan ja märän pyykkikasan päälle, varsinkin jos tämä pyykille ripustaminen tapahtuu ulkona.

***

Niin ja piha - aitahan on vaan tehty koristeeksi. Sen yli on kiva hyppiä .