Hmm yhteen aikaan oli hyvä kun roskapostit hävitettiin ennenkuin ne edes kerkesivät kommentti osioon mutta nyt jostain kumman syystä roskaposteja pamahtelee vanhoihin kirjoituksiin..

Sillä Blogin uudistuksella tarkoitin sitä että kopioisin tekstini tuonne sivuillemme jotenkin ovelasti jne.. Ja jos vielä keksisi sillein että pääsisi itse hyväksymään kommentit jne.. no joo vaikeita ajatuksia näin aamusta , heh.

...***...

Poju keksi tässä yksi päivä kun puhuin puhelimessa kivan jutun (omasta mielestään). Meillä on keittiön ovessa lukko (POJUN takia ei minun) ja joku nahkavekkareista ei ollut laittanut ovea lukkoon kun tuli keittiöstä pois. Niin no joka tapauksessa puhuin puhelimessa ja olin tulossa sisään kun huomasin kuistin ikkunasta että Poju on keittiössä, roskis riekaleina (siis koko roskis tyhjennetty keittiön lattialle ja revitty siihen) ja kun avaan ovea että pääsen ärähtelemään pojulle niin samassa poika nostaa JALKAANSA ja KUSEE roskien päälle. Että minulla oli huumori kaukana. Luojan kiitos puhelimen toisessa päässä oli tuttu kun aloitin sen perkeleen poju litanian puhelin korvalla.

...***...

Pojusta on tulossa miehinen mies jolle on kehittymässä hieman enemmän tuota itsevarmuutta. Lenkillä ollessamme vastaantulevat miehet eivät ole enään niin kauheita (paitsi jotkut) ja jopa tekee mieli hieman mennä haistelemaan niitä, sillein ohimennen. Mutta nyt jos meidän pihaan tulee joku vieras mies niin se on vasta kamala juttu. Ehkäpä meillä on vielä tuon mieskammoisuuden suhteen toivoa.... (Toivossa on hyvä elää , heh)